Τι διαφορετικό κάνετε;

Ένα ταξίδι με οδηγό την ποιότητα τόσο στα προϊόντα μας,

όσο και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

 

Είμαστε γρήγοροι. Είμαστε ποιοτικοί. Είμαστε γνώστες.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε!

 

Σας προβληματίζει η ανταπόκριση που έχουν τα έντυπά σας;

 

10 χρήσιμες ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε

για να επιλέξετε σωστά συνεργάτη για τα έντυπά σας.

Υπάρχει οργανωμένο τμήμα δημιουργικού ή ατελιέ;

Στην ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ.GR διατηρούμε οργανωμένο γραφιστικό τμήμα, με τουλάχιστον 2 εξειδικευμένους designers, για να καλύψουν την οποιαδήποτε ανάγκη σας!

Έχετε εικόνα με δείγματα εργασιών που έχει κάνει;

Κανένα πρόβλημα! Όλα τα χρόνια της λειτουργίας μας, κρατάμε λεπτομερές αρχείο με δείγματα από την κάθε μας δουλειά, έτσι ώστε, να δείτε παρόμοιες δουλειές και να διαλέξετε αυτό που θέλετε.

Υπάρχει καθετοποιημένη γραμμή παραγωγής;

Οι πλήρως καταρτισμένοι άνθρωποι μας, σε όλα τα επίπεδα (πωλήσεις, ατελιέ, τμήμα διορθώσεων, μηχανές offset & ψηφιακές, μηχανές τελικού φινιρίσματος π.χ καρφίτσα, διπλωτική, μηχανη για καλούπια, μηχανές αρίθμησης κλπ.), θα σας οδηγήσουν στο αποτέλεσμα που σας εξυπηρετεί.

Χρεώνει την μεταφορά των προιόντων σε εσάς;

Το ειδικά οχήματα παραδοσής θα σας φέρουν το προϊόν σας, στον γρηγορότερο δυνατόν χρόνο, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Σε τι μορφή πρέπει να στείλετε τα αρχεία σας;

Το ατελιέ μας διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα, τα οποία, μπορούν να κάνουν τον κάθε τύπο αρχείου πραγματικότητα!

Πως διατηρείται το αρχείο των εκτυπώσεων μου;

Από το 2010 έχουμε επενδύσει στον ιδιόκτητο server μας, έτσι ώστε να είναι ετοιμη, κάθε στιγμή, η δουλειά που κάνατε στο παρελθόν, χωρίς περιττές μικροχρεώσεις.

Με ποια μέθοδο τυπώνεται το έντυπο;

Οι τσίγκοι μας αντί για Films (μέθοδος μη οικολογική και πολύ χαμηλής ποιότητας), παράγονται με σύγχρονες, πιστοποιημένες και απόλυτα οικολογικές εργασίες, δηλαδή CTP (σύγχρονη μέθοδος, με εκπληκτικά αποτελέσματα ευκρίνειας και απόλυτα οικολογική), οι οποίες, θα σας φέρουν το ποιοτικό αποτέλεσμα που ζητάτε. Οι παλιές μέθοδοι δεν ανήκουν εδώ!

Πόσο γρήγορα ανταποκρίνεται στις ερωτήσεις σας;

Με ένα απλό τηλέφωνο στο τμήμα πωλήσεών μας, μπορείτε να μάθετε άμεσα για ότι σας απασχολεί και να ζητήσετε συμβουλές από το έμπειρο προσωπικό μας.

Υπάρχουν παρερμηνείες σχετικά με το προϊόν σας;

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους πελάτες μας, για να διασφαλίσουμε ότι το τελικό προϊόν θα είναι κάτι της απόλυτης αρεσκείας σας. Σας ρωτάμε πρώτα για τις προδιαγραφές και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε, με αναλυτική έντυπη προσφορά, δίχως παρεξηγήσεις χωρίς λόγο.

Ειδοποιεί ότι μπορεί τα έντυπά σας να τελειώνουν;

Φροντίζουμε την επιχειρισή σας, ούτως ώστε,να μην ξεμείνετε ποτέ από έντυπα, χωρίς κανένα αχρείαστο πρόβλημα, με τη βοήθεια του ψηφιακού αρχείου μας, ξεχωριστά, για τον κάθε πελάτη.